"Fie ca diavolul sa isi faca nevoile pe mormantul lor". Blestemul unui tata care si-a ucis fiicele

15-11-2011 22:46


Zainab

"As repeta gestul de o suta de ori, tine de onoare". Este declaratia unui tata judecat pentru faptul ca si-a ucis cele trei fete din cauza conceptiilor care inca predomina in lumea musulmana.

Mohammad Shafira, in varsta de 58 de ani, si-a blestemat fetele Zainab (19 ani), Shafia (17 ani) si Geeti (13 ani) si le-a acuzat ca au un comportament asemanator cu cel al unor prostituate. Acesta traia cu familia in Canada, insa inca era refractar la alte reguli decat cele ale societatii musulmane. Totul a pornit de la faptul ca fata cea mare se casatorise cu un barbat din Pakistan, adica unul nepotrivit conform conceptiilor sale.

In timp, tatal a ajuns sa isi urasca fetele si chiar sa se gandeasca la crima in numele onoarei. In 2009, acesta a profitat de faptul ca cele trei fete se intoarceau dintr-o excursie alaturi de mama lor, Rona Amir de 50 de ani, si a provocat un accident. Masina in care se aflau cele patru suflete a cazut de pe un pod intr-un rau. Din pacate, nici una dintre fete nu a supravietuit.

In prezent, barbatul este judecat de o instanta din Canada pentru faptul ca si-a omorat fetele in urma cu doi ani. Dupa crima, barbatul si-a refacut viata alaturi de alta femeie in Afghanistan.

"Fie ca diavolul sa isi faca nevoile pe mormantul lor. Ar trebui ca o fiica sa se comporte ca o prostituata?”.

Cu aceste cuvinte i-a oripilat pe oamenii legii. Tatal ucigas a fost inregistrat pe cand ii facea astfel de confesiuni celei de-a doua sotii. Acum isi asteapta sentinta pentru crimele sale.

Zainab

Shafia

Geeti

Rona Amir


 

Sursa: Daily Mail

Tags: crime,

VIDEO PROTVPLUS.RO