Fenomenul bizar care i-a ingrozit pe rusi. "Trebuie sa evacuam Moscova, vine Apocalipsa"

Ultima actualizare: 01-08-2012 03:08
nor verde deasupra Moscovei

Un nor bizar, de culoare verde, care a aparut joi deasupra Moscovei, i-a facut pe rusi sa tremure de frica. Retelele de socializare au fost asaltate de mesaje si au fost avansate tot felul de ipoteze care au creat panica.

In timp ce unii au legat aparitia ciudata de un accident chimic tinut in secret de autoritati sau chiar de accidentul nuclear de la Cernobil petrecut cu exact 26 de ani in urma, altii au spus ca este un semn al Apocalipsei.

Pe Twitter au aparut si mesaje care sugerau ca orasul urma sa fie evacuat. Drept consecinta, telefoanele autoritatilor au fost luate cu asalt, iar acestea au raspuns ca nu exista niciun motiv de panica si ca aparitia este departe de a apartine paranormalului, nefiind altceva decat un nor de polen.

Imagini uluitoarede la granita atmosferei terestre. Uite cum se vede Tamisa din stratosfera – VIDEO

In timp ce tabloidul Komsomolskaya Pravda a publicat titlul: “Nori verzi deasupra Moscovei. Vine Apocalipsa peste noi?”, agentia Interfax publica un comunicat oficial in care surse guvernamentale explicau ca din cauza caldurii si a vantului puternic au aparut formatiuni masive de polen, care au plutit in aer asemenea norilor.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO