Femeia care i-a arătat degetul mijlociu lui Trump mărturisește ce a urmat. ”Sunt șocată”


Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Luni 06 Noiembrie 2017 17:47
Categorie: Stiri externe
juli briskman

O femeie care a avut un moment de răzvrătire la adresa președintelui Donald Trump a ajuns să apară în presa din întreaga lume, după ce a arătat degetul mijlociu coloanei liderului american.

Juli Briskman mergea pe bicicletă în momentul în care coloana de mașini care îl însoțea pe Donald Trump a trecut pe lângă ea. Atunci a arătat degetul mijlociu, fără să bănuiască faptul că gestul său urma să îi aducă atât de multe probleme, relatează Huffington Post.

Poza a fost făcută de un fotograf al Casei Albe, în timp ce Trump pleca de la terenul său de golf, însoțit de o coloană oficială de mașini. Din nefericire pentru Juli Briskman, în vârstă de 50 de ani, printre cei care au văzut imaginea s-a numărat și angajatorul ei. Akima LLC, compania la care lucrează femeia, are mai multe contracte cu statul american, iar aceasta a fost concediată.

Șefii au convocat-o într-o ședință și au anunțat-o că a încălcat politicile companiei privind activitatea angajaților pe rețelele de socializare, pentru că Briskman își pusese imaginea ca poză de profil pe Facebook și Twitter. Briskman lucra de șase luni în compania respectivă, în departamentul de marketing și comunicare.

”Coloana lui Trump trecea pe lângă mine și a început să îmi clocotească sângele. M-am gândit la câte probleme sunt în țară și el stă să joace golf. Le-am arătat degetul mijlociu de mai multe ori. Într-un fel, e mai bine că s-a întâmplat așa. Sunt furioasă să văd unde a ajuns această țară. Sunt șocată”, a declarat femeia.

Sursa: Huffington Post

Trump îl amenință pe Kim Jong-un: Niciun dictator n-ar trebui să subestimeze SUA
O apropiată a lui Donald Trump, jignită: Arată ca o mamă scundă și îndesată
VIDEO PROTVPLUS.RO