Explozie si impuscaturi in nordul Kosovo, cu cateva ore inaintea unui discurs al premierului sarb

Ultima actualizare: 06-04-2016 07:05
kosovo

O incarcatura exploziva a fost lansata si tiruri de arma automata au fost auzite duminica la primele ore in apropierea unui complex sportiv din nordul Kosovo.

Deflagratia, produsa in localitatea Zubin Potok, a avariat un automobil, a indicat seful biroului din Kosovo al guvernului sarb, Marko Djuric, citat de postul de televiziune regional N1.

Agentia de presa Tanjug a relatat ca explozia s-a produs in jurul orei locale 03:00 (01:00 GMT) si a spart ferestrele complexului sportiv respectiv, unde se monta o scena, fara insa ca deflagratia sa raneasca pe cineva.

Programul lui Vucic nu a fost modificat, a declarat Djuric, care a precizat totusi ca ''decizia finala va fi luata in acord cu fortele de securitate''.

Seful executivului de la Belgrad a sosit duminica in nordul provinciei Kosovo. El a vizitat o exploatare miniera in cursul diminetii si urmeaza sa rosteasca un discurs duminica seara, la centrul sportiv din Zubin Potok. In Serbia vor avea loc pe 24 aprilie alegeri legislative anticipate.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO