Erdogan ii indeamna pe turcii din Europa sa faca cel putin cinci copii ca raspuns la "nedreptatile" comise impotriva lor


Ultimul update: Luni 20 Martie 2017 06:47
Data publicarii: Vineri 17 Martie 2017 16:45
Categorie: Stiri externe
Recep Erdogan

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan ii indeamna pe turcii care traiesc in Europa sa faca cel putin cate cinci copii si considera ca acest lucru ar fi cel mai bun raspuns la ”nedreptatile” pe care acestia le-au suferit pe continent, relateaza AP

Seful statului turc a facut aceste declaratii vineri, in orasul Eskisehir, in cadrul campaniei in favoarea unui referendum pe tema schimbarii regimului politic in tara prin sporirea puterilor sale.

Erdogan turc a criticat extrem de dur tari europene, dar mai ales Olanda, dupa ce ministri turci au fost impiedicati sa faca campanie in favoarea sporirii puterilor sale in cadrul unor mitinguri in aceste tari.

”Duceti-va si traiti in cartiere mai bune! Conduceti cele mai bune masini! Traiti in cele mai bune case! Faceti nu trei, ci cinci copi!. Pentru ca voi sunteti viitorul Europei”, i-a indemnat vineri Erdogan pe turcii din Europa.

”Acesta va fi cel mai bun raspuns nedreptatilor (comise) impotriva voastra”, a apreciat liderul turc.
 

Sursa: News.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO