Educatoare aflată în închisoare pentru 10 crime, judecată pentru alte 36 de omoruri. De ce și-a ucis fina de 12 ani

Ultima actualizare: 15-09-2020 13:46
Educatoare aflată în închisoare pentru 10 crime, judecată pentru alte 36 de omoruri. De ce și-a ucis fina de 12 ani
Profimedia

O femeie gangster din Rusia, educatoare de profesie, aflată deja în închisoare după comiterea a 10 omoruri, inclusiv a finei sale în vârstă de 12 ani, este cercetată acum într-un nou dosar pentru săvârșirea a încă 36 de crime, 10 jafuri și 60 de furturi.

 

Fosta educatoare Inessa Tarverdieva, devenită una din cele mai temute femei gangster din Rusia în calitatea sa de lider al grupării Amazon, și-a omorât propria fină, în vârstă de 12 ani, împușcând-o în ochi după ce copila ar fi văzut-o cum jefuia o casă, scrie Daily Star.

În 2018, femeia de 52 de ani a fost condamnată la 21 de ani de închisoare, în timp ce fiica ei, Viktoria, 31 de ani, pe care o învățase să devină și ea criminală, a primit 16 ani de închisoare.

Complicele Inessei, Serghei Sinelnik și soția acestuia, Anastasia, ambii de 33 de ani, au fost de asemenea condamnați.

Acum, judecătorii au început un nou proces, în care femeia gangster este acuzată de comiterea a altor 36 de crime, 10 jafuri și 60 de furturi în regiunea Rostov.

Într-un caz, doi tineri polițiști au fost omorâți după ce au fost induși în eroare că vor suferi o intervenție chirurgicală dentară.

De asemenea, membii grupării Amazon mai sunt acuzați că au împușcat mortal doi polițiști, în 2012, pentru a le fura o pușcă de asalt Kalasnikov și pistoalele Makarov.

Unul din pistoale a fost folosit apoi pentru a împușca un șofer de taxi, mai spun procurorii.

Când a fost condamnată în 2018 pentru cele 10 crime ”oribile și sângeroase”, Inessa Tarverdieva a spus că verdictul este corect și nu va face recurs împotriva acestuia. Majoritatea celor uciși erau polițiști.

În prima înfățișare din noul proces, femeia gangster a apărut îmbrăcată într-un roșu aprins, cu pantofi Louboutin și machiaj scump, deși acest lucru este interzis în penitenciarul din Rostov- pe- Don, unde este încarcerată.

 

Crimele și jafurile erau ca ”mersul la birou pentru o zi de muncă”

 

La arestarea sa, în 2013, educatoarea ucigașă a spus că omorurile și jafurile erau ca ”mersul la birou pentru o zi de muncă”, mărturisind că urăște poliția, în timp ce se lăuda că este ”un gangster din fire”.

A ucide este un mijloc de trai, a spus ea, în timp ce își demonstra abilitățile de folosire a armelor în timpul reconstituirilor.

Femeia a renunțat la profesia de educatoare de grădiniță pentru a se deda exclusiv crimelor și jafurilor, a precizat poliția.

Ea a renunțat la muncă într-o grădiniță și „a trecut complet la afacerea lor cu jafurile și crimele”, a declarat o sursă de poliție.

În cadrul perchezițiilor din casele familiei au fost descoperite 20 de arme de foc, inclusiv puști automate și grenade, amortizoare și muniție, precum și numeroase bunuri furate de la victimele lor.

 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO