E geniala! America a ramas muta! La 10 ani are vocea unei soprane

Ultima actualizare: 04-10-2012 06:21

Talentul lui Susan Boyle paleste in fata ei! La numai 10 ani, Jackie Evancho i-a lasat fara cuvinte pe membrii juriului America’s Got Talent si a uimit audienta cu vocea ei.

Jackie Evancho i-a ridicat in picioare pe Piers Morgan, Sharon Osbourne si Howie Mandel cu o interpretare dupa aria “O Mio Babbino Caro” (n.r. “Dragul meu tata”) compusa de Giacomo Puccini.

Jackie, din Pine Township, Pennsylvania, a intrat in competitia America’s Got Talent dupa o preselectie on-line pentru care candidatii au fost nevoiti sa posteze pe YouTube un video in care sa isi demonstreze talentul.

“Este una dintre cele mai impresionante interpretari pe care le-am vazut la America’s Got Talent”, a spus Pierce Morgan, care face parte si din juriul Britain’s Got Talent.

Comparatiile cu Susan Boyle nu au intarziat sa apara si sunt unele voci care spun ca micuta este mai talentata decat britanica a carei interpretari a piesei “I Dreamed A Dream” a devenit unul dintre cele mai vizionate clipuri din toate timpurile pe YouTube si i-a lansat cariera muzicala.

Daca va castiga concursul, fata va intra in posesia unui premiu de 1 milion de dolari.

Acest format de emisiune va putea fi urmarit in curand si la ProTv. “Romanii au talent” este formatul de mare succes mondial “Got Talent”, cumparat de ProTv de la FremantleMedia.

Preselectiile au inceput deja. Inscrierile se pot face pe site-ul emisiunii (romaniiautalent.ro), dar si direct in locatiile special organizate in orasele in care vor avea loc preselectiile. Timisoara, Cluj, Piatra Neamt, Constanta si Bucuresti vor fi luate cu asalt de toti romanii talentati care isi doresc sa arate lumii ca au si ei ceva de spus.

Preselectie "Romanii au talent", in 14 august la Timisoara

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO