Dupa vizita in Coreea de Nord, Dennis Rodman a ajuns la spital: "A atins un nivel de intoxicare cu alcool nemaivazut"

Ultima actualizare: 22-01-2014 07:01

Dupa interviul delirant pentru CNN si intens criticata vizita in Corea de Nord, Dennis Rodman s-a internat intr-o clinica de dezalcoolizare.

"A atins un nivel de intoxicare cu alcool pe care niciunul dintre noi nu l-a vazut pana acum", a explicat agentul fostului star al baschetului, care spune ca e mandru ca Rodman a avut puterea sa-si recunoasca problemele si sa accepte un tratament.

Potrivit agentului, Rodman ar urma sa ramana in acest centru intre 28 si 30 de zile.

Un potop de critici s-a abatut asupra lui Denis Rodman, care se declara "prieten pana la moarte" cu liderul nord coreean si a fost deja a patra oara in vizita la Phenian.

Mai mult, si-a infuriat compatriotii cand a declarat ca un misionar american inchis pentru 15 ani intr-un lagar de munca din Coreea de Nord isi merita pedeapsa.

Rodman, cunoscut pentru excentricitatile sale, dar si pentru cele cinci titluri obtinute in NBA, intretine o relatie personala cu liderul nord-coreean Kim Jong-un, un mare pasionat de baschet. Recenta vizita a lui Rodman in Coreea de Nord, impreuna cu alte foste vedete NBA, a provocat o dezbatere in Statele Unite, unde unii ii acuza pe fostii jucatori ca il simpatizeaza pe conducatorul unui regim totalitar.

Grupul de fosti baschetbalisti a participat la un meci demonstrativ, la Phenian, in onoarea lui Kim Jong-un, cu ocazia serbarii zilei sale de nastere. Dennis Rodman i-a cantat liderului "Happy birthday to you!".

Aceasta a fost a patra vizita efectuata de Rodman in Coreea de Nord in decurs de un an.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO