Ducesa de Cambridge nu a mai fost vazuta in public de aproape o luna. Cand va naste cel de-al doilea copil

Ultima actualizare: 25-04-2015 07:03

Al doilea copil al printului William si ducesei de Cambridge se lasa in continuare asteptat.

Ducesa nu a mai fost vazuta in public de aproape o luna si nu se stie nici macar unde se afla. In afara de restrictiile de circulatie de la spital, precum si de cativa supusi si jurnalisti nerabdatori, eventul este inconjurat de o discretie totala.

Ducesa de Cambridge este, probabil, omul despre care se vorbeste cel mai mult in acest moment in Marea Britanie. Totusi, nimeni nu stie unde se afla.

Sara Haines, corespondent ABC: ''In mod obisnuit, cand o femeie se pregateste sa nasca, se poate presupune ca se afla acasa. Dar, fiind vorba de ducesa Kate, asta ar putea insemna mai multe locuri.''

Ingrid Seward, redactor-sef revista Majesty: ''Ar putea fi in spatele nostru, la palatul Kensington.''

Palatul Kensington, de la Londra, este resedinta oficiala a printului si ducesei. Este si cea mai apropiata adresa fata de spitalul St. Mary, unde Kate l-a adus pe lume pe printul George si unde ar trebui sa nasca din nou.

Doar poate Kate a ales sa isi petreaca ultimele zile dinainte de nastere la casa parinteasca sau la resedinta de la tara a cuplului. De altfel, se stie ca doua spitale din apropierea celor doua resedinte sunt, de asemenea, pregatite sa o primeasca pe ducesa.

La pariuri, cei mai multi mizeaza in continuare pe o fetita, lucru care ar fi foarte profitabil pentru economia britanica. Analistii au calculat ca nasterea unei printese ar genera vanzari de 80 de milioane de lire, de trei ori mai mult decat la nasterea printului George.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO