Două românce au primit moștenire de la un italian bogat peste 1 milion de euro. Ce a urmat

Dată publicare: 25-07-2020 16:27
Dată actualizare: 26-07-2020 14:14


Batran

Un italian bogat le-a lăsat unor românce care au avut grijă de el în ultimii ani de viață, prin testament, peste un milion de euro, însă familia bărbatului a blocat moștenirea în instanță, relatează Il Resto del Carlino.

 

În 2018 bărbatul din Ancona, care nu era căsătorit și nu avea copiii, le-a lăsat prin testament casa și toți banii pe care îi avea celor două îngrijitoare românce de 42 și 31 de ani.

În luna martie, italianul a murit, la vârsta de 66 de ani, rudele acestuia au contestat testamentul în instanță, susținând că acesta nu se afla în deplinătatea facultăților mintale când a semnat documentul prin care le lăsa româncelor averea în valaore de un milion de euro.

„Avem convingerea că testamentul a fost semnat când proprietarul nu era în deplinătatea facultăților mintale și nu avea capacitatea să înțeleagă ce a semnat”, afirmă avocatul rudelor, Luigi Fiori.

Judecătorii Tribunalului din Ancona au acceptat contestația familiei și au impus sechestru pe averea bătrânului până când se va stabili cine sunt beneficiarii de drept ai moștenirii.

Acum urmează să se stabilească dacă bărbatul se afla sau nu în deplinătatea facultăților mintale atunci când a mers la notar pentru a lăsa averea impresionantă celor două femei din România.

Sursa: S.P.

Tags: italia, bani, romance,


VIDEO PROTVPLUS.RO