Doliu in Rusia. Indragita cantareata si actrita Janna Friske s-a stins din viata la 40 de ani

16-06-2015 12:51


Jana Friske

Cantareata si actrita rusa Janna Friske, una dintre cele mai populare artiste din tara, a murit luni seara la 40 de ani dupa o lunga lupta cu cancerul, a informat familia citata marti de EFE.

Friske, considerata totodata si una dintre cele mai sexy cantarete ale tarii, suferea de glioblastom cerebral, care in 2013 a obligat-o sa-si puna capat carierei, relateaza Agerpres.

"Se afla in coma de trei luni, dar nu am facut public acest lucru", a declarat postului de radio KP Vladimir Friske, tatal artistei care a fost top-model si prezentatoare de televiziune.

Cantareata si-a inceput cariera in 1996 ca vocalista in 'Blesteascie' o trupa formata din patru fete care a ajuns sa fie foarte populara si pe care a abandonat-o in 2003 pentru a-si incepe cariera de solista.

In 2004 a debutat in cinematografie in filmul cult "Night Watch" al regizorului rus Timur Bekmambetov, intr-un rol secundar, care in partea a doua, "Day Watch" a devenit principal.

Dupa ce s-a aflat de boala care suferea a fost organizata o cheta pentru a suporta costul tratamentului care a reunit peste 2 milioane de dolari, depasind suma necesara.

Friske, care a fost tratata in China si SUA, a donat restul banilor unei organizatii caritabile.


 

Sursa: Agerpres

Tags: janna frisk,

VIDEO PROTVPLUS.RO