Job de vis, scos la concurs de o companie britanica. Cu cat se plateste un tester de oje cu program flexibil

Ultima actualizare: 19-06-2015 07:07
oja getty

O companie britanica a scos la concurs mai multe posturi de tester de oja, iar salariul nu este deloc de neglijat: 35.000 de lire pe an.

Tot ce trebuie sa faca angajatii este sa testeze in fiecare luna 50 de oje si accesorii de manichiura, dupa care sa scrie cate un review. Pentru fiecare experiment ei trebuie sa faca poze si sa noteze punctele tari si cele slabe ale fiecarui produs, relateaza metro.co.uk.

Job-ul vine insa cu unele restrictii: testerii trebuie sa evite orice activitati care pot afecta unghia, printre care spalatul vaselor, gradinaritul sau orice lucru manual.

Programul de lucru este flexibil, iar testerii de oje pot lucra de acasa. Pe langa salariul consistent, peste media din Marea Britanie, vor primi gratuit numeroase produse ce tin de manichiura.

In anuntul de angajare, reprezentantii companiei spun ca un candidat ideal este cel care se ocupa de aspectul sau fizic si de maini in special.

"Cautam pe cineva entuziasmat de produsele de frumusete, dar are si un ochi critic si este capabil sa distinga produsele mai bune si culorile de asemenea. Trebuie sa aiba o buna cunostinta a produselor in trend si sa fie o inspiratie pentru grupurile sociale din care fac parte", se arata in anunt.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO