Doi australieni angajați pentru o fantezie sexuală au intrat în casa greșită

Ultima actualizare: 30-05-2020 14:34
maceta
Pro TV

O fantezie sexuală se putea termina rău, în Australia, după ce doi bărbați plătiți pentru asta au intrat cu macetele într-o casă în care victima nu mai locuia, relatează BBC.

Unul dintre ei a fost achitat, după ce a intrat într-o casă înarmat cu o armă în iulie 2019, relatează presa australiană.

Ei au fost angajați pentru a satisface o fantezie sexuală unui client care dorea să fie legat de un scaun în lenjerie intimă și lovit cu o mătură.

Judecătorul a concluzionat că „faptele cauzei sunt neobișnuite”.
Desfășurarea fanteziei sexuale a fost aranjată pe Facebook de un bărbat de lângă Griffith, New South Wales, care le-a furnizat adresa celor doi făptași.

"El a fost dispus să plătească 5.000 de dolari", a spus judecătorul. 

Cu toate acestea, clientul s-a mutat la o altă adresă, aflată la 50 km distanță, fără să îi informeze și pe cei doi bărbați, care au intrat apoi într-o casă de pe strada adresei originale.

Când locatarul casei a observat o lumină aprinsă în bucătăria sa la ora 06:15, a presupus că este un prieten care venea zilnic să facă cafea dimineața.

Când bărbații au strigat numele clientului lor, rezidentul a aprins lumina și i-a văzut pe cei doi stând deasupra patului său cu macetele în mână, pe care se pare că le-au adus ca recuzită.

Când și-au dat seama de eroarea lor, unul dintre ei a spus: „Îmi pare rău, amice” și a strâns mâna locatarului, potrivit rapoartelor locale.

Cei doi bărbați au condus apoi la adresa corectă, unde clientul a observat că aveau un „cuțit mare” în mână și i-a rugat să lase armele în mașină.

Clientul a gătit apoi slănină, ouă și tăiței, iar la scurt timp, poliția a ajuns la proprietate, a găsit macetele în mașină și i-a arestat pe cei doi bărbați.

Judecătorul a decis că probele nu sugerează că acțiunile bărbaților erau intenționate.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO