Diane Kruger ar putea castiga premiul pentru interpretare feminina la Cannes. Actrita, ravasitoare pe covorul rosu


Ultimul update: Marti 30 Mai 2017 07:03
Data publicarii: Sambata 27 Mai 2017 18:59
Categorie: Stiri externe

Superba Diane Kruger ar putea castiga premiul pentru interpretare feminina la Cannes, pentru primul ei rol jucat in limba materna- germana, in thriller-ul "In The Fade/ In umbra".

Pelicula, inspirata de crimele xenofobe ale neonazistilor, e menita sa aiba ecouri puternice in aceste vremuri de tensiuni rasiale si religioase in crestere.

Dincolo de aparitia ei ravasitoare pe covorul rosu de la Cannes, criticii si cinefilii deopotriva sunt de acord ca Diane Kruger este impresionanta in rolul care impleteste tulburator furia si suferinta.

In filmul regizorului Fatih Aki, ea o intruchipeaza pe Katya, o femeie care cauta razbunare dupa ce sotul ei kurd si fiul lor sunt asasinati de neo-nazisti.

Fatih Akin, regizor: "Era esential sa gasesc pentru rol pe cineva cu o fata ariana, o blonda cu ochi albastri, sa am o ariana impotriva neo-nazistilor.

Fatih Akin a avut ideea filmului in 2011, dupa ce in Germania a facut valuri stirea despre existenta unei grupari neonaziste care a ucis cel putin 9 imigranti intre 2000 si 2006.

De curand, regizorul german de origine turca a fost socat sa afle ca figureaza pe lista neagra a neonazistilor.

Cea de-a 70-a editie a festivalului de la Cannes isi va anunta palmaresul duminica seara.

VIDEO PROTVPLUS.RO