Detalii şocante în cazul crimei comise într-un autobuz din Canada

Ultima actualizare: 02-05-2012 06:01
Detalii şocante în cazul crimei comise într-un autobuz din Canada

Bărbatul care a decapitat un tânăr sub privirile îngrozite a 37 de oameni ar fi mâncat bucăţi din cadavrul victimei. Începuse chiar să ciopârţească trupul, până să fie imobilizat de poliţişti.


Nimeni nu îşi poate explica gestul bărbatului. Dintr-o dată, s-a năpustit asupra tânărului care dormea pe scaunul alăturat. L-a înjunghiat de 60 de ori şi apoi l-a decapitat. Ceilalţi călători din autobuz au fost treziţi de un urlet sinistru şi, îngroziţi, nu au îndrăznit să intervină. Panicat, şoferul a oprit maşina şi toţi au fugit mâncând pământul.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au fost martorii unor scene desprinse dintr-un film de groază. Criminalul a tăiat bucăţi din corpul victimei şi se pare chiar că le-a mâncat. Anchetatorii au găsit în buzunarele sale mai multe bucăţi de carne, fapt care le confirmă ipoteza.

Ucigaşul, un imigrant chinez de 40 de ani care a ajuns în Canada în urmă cu patru ani, a rămas mut în timpul audierilor şi nu dat nicio explicaţie pentru gestul său de o violenţă extremă. De abia în momentul în care a fost întrebat dacă doreşte un avocat a şoptit câteva cuvinte.

Judecătorul cazului a cerut deja o evaluare psihiatrică, mai ales după ce fosta soţie a criminalului a declarat că bărbatul suferă de o afecţiune psihică, dar că a refuzat să se trateze.

Între timp, părinţii băiatului ucis pregătesc înmormântarea. Pe o pagină de internet creată în memoria tânărului de 22 ani, peste 100.000 de oameni au lăsat mesaje de condoleanţe. Întreaga ţară este încă în stare de şoc, Canada lăudându-se cu una dintre cele mai scăzute rate ale criminalităţii din lume.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO