Detalii cutremuratoare din noaptea in care Oscar Pistorius si-a omorat iubita. Cu cine a vorbit la telefon inainte sa traga

Dată publicare: 02-10-2014 14:53
Dată actualizare: 05-10-2014 06:53


Oscar Pistorius

Oscar Pistorius i-a dat telefon fostei sale iubite, sportiva Jenna Edkins, inainte de a o impusca mortal pe Reeva Steenkamp, a iesit la iveala joi, scrie mirror.co.uk.

Numarul de telefon al Jennei Edkins era salvat in telefonul lui Oscar Pistorius sub pseudonimul "Babyshoes". Informatiile au fost descoperite de un jurnalist sud-african si vor fi publicate intr-o noua carte despre acest caz. Politistilor, se pare, le-a scapat acest detaliu in ancheta care s-a intins pe mai bine de un an.

Potrivit datelor de pe mobilul lui Pistoius, acesta vorbea la telefon cand a ajuns in acea seara acasa. Investigatii suplimentare au scos la iveala faptul ca numarul era folosit de Edkins, chiar daca era inregistrat pe numele tatalui acesteia.

Cu toate acestea, Jenna nu a fost contactata de politisti si nu a dat niciodata vreo declaratie la politie. Intrebati, procurorii au refuzat sa comenteze situatia. Nici apararea nu a dorit sa faca vreo declaratie despre acest subiect.

oscar pistorius

Aceste informatii au aparut in cartea "Behind the Door" (n.r. "In spatele usii") care descrie ancheta in cazul Oscar Pistorius si care a fost scrisa de reporterii Barry Bateman si Mandy Wiener.

Pistorius a fost acuzat omor din culpa, dupa ce si-a impuscat iubita de Valentine's Day, anul trecut, si va primi sentinta in 13 octombrie.

Sursa: mirror.co.uk


VIDEO PROTVPLUS.RO