Demolare cu emotii in orasul Vancouver

Ultima actualizare: 30-10-2012 21:01

Canadienii iti arata cum sa NU demolezi o cladire. Operatiunea derulata in mijlocul orasului Vancouver a fost compromisa nu de unul, ci de doua incidente neprevazute. Printr-un noroc chior, dezastrul nu s-a soldat cu nicio victima.

Se da o cladire veche care trebuie rasa de pe suprafata pamantului ca sa faca loc unei constructii mai mandre si mai moderne. Se adauga o companie, chipurile, specializata in demolari si lasata sa arate ce poate fix in mijlocul orasului Vancouver.

Nu e clar cum s-au descurcat in trecut cu profesionalismul si cu respectarea masurilor de siguranta, dar de data asta muncitorii s-au facut de rusine.

Cu toate ca primul incident s-ar fi cuvenit sa-i puna pe ganduri, respectivii si-au continuat netulburati treaba. Fara macar sa ceara politiei sa opreasca ori sa restrictioneze cumva traficul in zona.

Asa ca isprava s-a repetat. De data asta, inainte sa se prabuseasca in strada printre oameni si masini, zidul a sifonat serios si bratul excavatorului.

La sfarsitul zilei, lucratorii au declarat cu o imensa candoare ca vor trece evenimentul la capitolul misiuni indeplinite cu succes, din moment ce n-a fost nimeni ranit.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO