Cum a reușit o instructoare de pilates să fure 40.000 de euro de la clienți. Ce a cumpărat

22-07-2019 23:04


Rhiann Keys

Rhiann Keys, o instructoare de pilates în vârstă de 35 de ani din Marea Britanie, a furat aproape 40.000 de euro de la una din clientele ei, care îi era totodată prietenă.

 

Cu acești bani, Keys și-a plătit traficantul de droguri, a plecat cu prietenii în Ibiza, a cumpărat 24 de telefoane iPhone, asigurare la mașină și un scaun de mașină pentru câinele ei. Cu toate acestea, femeia a reușit să scape de închisoare, scrie Daily Mail.

Femeia a fost arestată în 13 iunie 2018, după ce poliția a descoperit un email pe telefon în care admitea că a furat banii, justificându-se că apoi a continuat pentru că îi era „ușor”. Astfel, ea a fost acuzată de fraudă, însă a primit o condamnare cu suspendare.

Victima, care îi era și prietenă, a început să observe în perioada decembrie 2017 – mai 2018, facturi pentru bunuri pe care nu le achizționase. A alertat banca atunci când a văzut câți bani părea să fi plătit pentru bunuri de la Apple.

Polițiștii au descoperit că femeia salvase detaliile de pe cardul prietenei ei, după ce a ajutat-o să cumpere un aparat pentru pilates. Inițial, a negat acuzațiile, însă în cele din urmă a pledat vinovată.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO