"Cred ca am fi ajuns in pat daca nu avea loc naufragiul". Regretul blondei de pe Costa Concordia

Ultima actualizare: 27-08-2012 22:13

Tanara moldoveanca, acuzata ca “a distras atentia” capitanului de pe Costa Concordia, inainte de naufragiul vaporului, recunoaste ca era atrasa de barbat, dar spune ca relatia nu a ajuns unde si-ar fi dorit. Iata ce s-a intamplat intre ei.

Domnica Cemortan recunoaste ca in seara tragediei, pe 13 ianuarie 2012, a luat cina alaturi de capitanul Francisco Schettino si a flirtat cu el.

Una din ipotezele celor care ancheteaza naufragiul vizeaza tocmai dorinta barbatului de 52 de ani de a o impresiona pe frumoasa dansatoare, deviind vaporul de la traseul sau obisnuit.

Marturia tinerei din Republica Moldova despre relatia cu capitanul vasului Costa Concordia

Din ziua accidentului, Domnica a fost in centrul acestui scandal, fiind acuzata, indirect, ca e responsabila de tragedia in care au murit 32 de oameni.

Multi au spus ca avea o aventura cu capitanul si au calificat-o drept o femeie imorala. Acum, tanara a decis sa spuna adevarul despre relatia lor.

In timp ce Titanicul din Italia se scufunda, capitanul era ocupat cu o moldoveanca. VIDEO si FOTO

Reporterii de la The Mail on Sunday i-au luat un interviu in Republica Moldova, unde tanara locuieste alaturi de mama si de fetita ei de 2 ani.

Domnica spune ca a lucrat ca traducator pe vapor, pentru pasagerii rusi, cand l-a cunoscut pe capitan, dar in timpul acestei croaziere ea era un simplu pasager, care arangajse cu Schettino sa lasa bagajele in cabina lui, pana cand se elibereaza o camera.

“Ma simteam foarta atrasa de capitan, il consideram un barbat frumos, iar el ma placea, mi-am dat seama de asta, insa nu am facut sex. (...) Cat timp am lucrat pe vapor a fost foarte respectuos cu mine, desi era evident ce simtea, iar cand am devenit un simplu pasager lucrurile s-au schimbat. Cred ca in seara aceea am fi ajuns in pat, dar nu pot sti sigur, pentru ca a avut loc naufragiul”, declara ea.

In final, tanara il sustine in continuare pe capitan, declarand ca nu este vinovat de accident si ca a facut tot ce a putut ca sa-si salveze pasagerii.

Rasturnare de situatie in cazul naufragiului Costa Concordia. Ce s-a gasit in parul capitanului

“As vrea sa stiu ce face acum. Nu mi-e dor de el, dar este un om de treaba si toata lumea a incercat sa-l transforme intr-un monstru, din cauza unui accident nefericit”, crede Domnica.

Schettino se afla in arest la domicilul, iar daca va fi gasit vinovat de ucidere prin imprudenta, va sta 15 ani la inchisoare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO