Copilul unui fost agent Secret Service, plictisit la intalnirea cu Barack Obama. FOTO


Ultimul update: Vineri 12 Septembrie 2014 07:10
Data publicarii: Marti 09 Septembrie 2014 16:18
Categorie: Stiri externe
Barack Obama

Copilul unui fost agent Secret Service a fost protagonistul uneia dintre cele mai amuzante intamplari la Casa Alba. In timpul unei vizite oficiale dintre parintii lui si presedintele american Barack Obama, pustiul nu si-a putut ascunde plictiseala.

Biroul Oval, un Barack Obama relaxat, prins intr-o discutie cu un fost agent Secret Service si sotia acestuia. O atmosfera formala, prea putin interesanta pentru un pusti de scoala primara. Pusti probabil avertizat de parinti sa se comporte frumos, ca doar nu in fiecare zi te intalnesti cu presedintele Statelor Unite.

Putin a contat insa avertismentul parintilor pentru copilul care, plictisit peste masura si dornic probabil sa se intoarca la masiute si desene animate, a incercat sa le atraga atentia parintilor ca e timpul sa plece. S-a aruncat nici mai mult nici mai putin pe canapea, sa le arate adultilor, care nu par sa-l observe, ca e timpul sa puna punct discutiei.

Fotograful Casei Albe Lawrence Jackson a surprins momentul in iunie anul acesta. Amuzati probabil de imagini, membrii staff-ului de PR al presedntelui au postat, marti, pe contul oficial de Flickr al Casei Albe fotografiile.

Sursa: The Telegraph

VIDEO PROTVPLUS.RO