Conflict sângeros între români, în Germania. Un bărbat, înjunghiat mortal în abatorul unde lucra

Dată publicare: 15-03-2021 18:19
Dată actualizare: 15-03-2021 18:29


Conflict sângeros între români, la unul dintre celebrele abatoare Tonnies din Germania. Un muncitor de 34 de ani, din Dâmbovița, a fost ucis de un coleg mai tânăr, venit din același județ.

Victima voia să se întoarcă în țară, anul acesta. Doi copii își așteptau tatăl acasă.

Crima s-a petrecut vineri, chiar în interiorul abatorului din Germania, unde victima şi agresorul lucrau împreună.

Între cei doi ar fi izbucnit o ceartă, după ce bărbatul de 34 de ani ar fi avut un schimb de replici mai dur cu iubita colegului său.

Victima a fost transportată la spital, însă a murit din cauza hemoragiei. În ţară, familia acestuia a aflat vestea cea rea de la un coleg.

Florea Costache, vecină: "A murit bietul băiat, i-a rămas casa neterminată, doi copilaşi. E greu şi de nevastă-sa cu ei doi şi de el, că intră în pământ".

Bărbatul era plecat de aproape patru ani la abatorul din Germania, unde lucra cu forme legale. A trudit din greu să îşi construiască o casă în satul natal, Ocniţa, din judeţul Dâmboviţa. Reuşise să îşi ducă planul la bun sfârşit şi urma să se intorca anul acesta definitiv acasă.

Agresorul a fost arestat preventiv pentru crimă. Între timp, familia victimei a făcut demersuri pentru a-l repatria trupul neînsufleţit al victimei.

 

Tags: crimă, germania,


VIDEO PROTVPLUS.RO