Concediata de Carrefour pentru ca a uitat sa scaneze un bax de bere si doua pungi, o casiera din Paris a fost reangajata

29-01-2016 14:19


casiera

Rasturnare de situatie pentru o angajata dintr-un supermarket Carrefour din Paris, care a fost concediata pentru ca a uitat sa scaneze un bax de bere si doua pungi, relateaza Liberation citand AFP.

Povestea Vanessei a facut ocolul presei franceze. Femeia in varsta de 37 de ani, casiera intr-un supermarket al lantului Carrefour, din Paris, a fost anuntata ca este concediata.

Motivul: pe 22 decembrie 2015 nu a scanat un bax de bere de 5,02 euro si doua pungi de 30 de eurocenti. Angajata a explicat ca era obisita si ca a uitat. Liberation noteaza ca nu s-a cauzat un prejudiciu deoarece clientul a platit suma de 5,32 de euro.

La inceput, conducerea supermarketului a acuzat-o de frauda intentionata si a anuntat-o oficial ca e concediata.

Vanessa a raspuns prin doua scrisori in care a recunoscut ca a "uitat sa scaneze produsele din cauza oboselii si a unui tratament medicamentos puternic." Angajata sufera de scleroza in placi.

Cazul a fost preluat de toata presa franceza. Daca la inceput compania nu a oferit un punct de vedere oficial in acest caz, vineri a anuntat ca nu o mai concediaza pe Vanessa.

Sursa: Liberation

VIDEO PROTVPLUS.RO