Comentariul care i-a suparat pe fanii lui Michael Schumacher. Ce a spus Lewis Hamilton la Melbourne Grand Prix

Ultima actualizare: 17-03-2014 06:57
Lewis hamilton

Intr-un interviu acordat joi, la Melbourne Grand Prix, Lewis Hamilton a facut in comentariu care i-a surprins neplacut pe fanii lui Michael Schumacher.

"Totul se intampla cu un motiv", a fost remarca pilotului de Formula 1, cand reporterul l-a intrebat ce crede de accidentul de schi suferit de Schumacher.

Fanii lui Hamilton au incercat imediat sa justifice afirmatia facuta de pilot la Melbourne Grand Prix, spunand ca remarca a fost scoasa din context.

"Ca si un tanar pilot care i-a urmarit lui Schumacher activitatea de-a lungul anilor, noi, cei din Formul 1, il vom purta in gand pe parcursul intregii competitii. Asteptam cu totii sa se trezeasca si semnele sa fie bune. Este o legenda in lumea sportului. Cred ca totul se intampla cu un motiv. Cred ca asta e o experienta care ii va arata adevaratul caracter", a spus Hamilton.

Familia lui Michael Schumacher este increzatoare ca fostul campion mondial isi va reveni in urma accidentului de schi.

Michael Schumacher a dat mici semne incuratoare care-i fac pe apropiati sa creada ca sportivul isi va reveni, potrivit Sky News, citand un comunicat de presa, facut public de familia sportivului.

"Suntem increzatori ca Michael isi va reveni si se va trezi din coma. Cateodata sunt semne mici, care ne dau sperante, insa trebuie sa avem rabdare" se mai arata in comunicat.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO