Clipe de panica pe aeroportul din Nisa, luni dimineata, dupa o alerta privind un bagaj suspect. Pasagerii au fost evacuati

15-08-2016 17:08

alerta aeroport Nisa

Panica pe aeroportul din Nisa, luni dimineata. Un terminal a fost evacuat, dupa ce a fost data o alerta cu privire la un pachet suspect.

Pasagerii au fost evacuati de pe Terminalul 2 din aeroportul din Nisa, dupa ce un bagaj abandonat a starnit panica. Politia a evacuat zona respectiva de pe aeoroport, iar dupa o ora au gasit si valiza suspecta, insa a fost o alarma falsa, informeaza Russia Today.

Conform presei locale, citate de Russia Today, alte doua bagaje suspecte au fost gasite mai tarziu in interiorul aeroportului.

Dupa aproximativ o ora, pasagerilor li s-a dat voie sa intre la loc pe aeroport. Cativa dintre ei au postat imagini pe retele de socializare, in care se vede cum pasagerii sunt evacuati si asteapta sa intre inapoi.


Franta ramane in stare de alerta dupa atentatele sangeroase ale ISIS, inca din ianuarie 2015. Cel mai rau atac s-a produs pe 15 noiembrie 2015, cand 130 de persoane au fost ucise, in Paris. Cel mai recent atentat care a lovit Franta a avut loc pe 14 iulie, in Nisa, dupa ce un barbat a intrat cu un camion pe plaja si a facut carnagiu, chiar de Ziua Frantei.

 

Походу не улетим :( Аэропорт эвакуировали и все отцепили ...

A photo posted by Vitalii B... Ⓜ️ (@vb.888) on

Sursa foto: Instagram

Sursa: Russia Today


VIDEO PROTVPLUS.RO