"Claire, suna-ma cat de repede poti. A baut si a devenit agresiv." Ultimul mesaj trimis de o mama inainte sa moara

Ultima actualizare: 08-04-2016 07:01
lumanari

Georgina Drinkwater, o femeie de 30 de ani din Londra, care era gravida cu al treilea copil, a murit in conditii suspecte. Ea a cazut de la balconul locuintei, aflata la etajul trei, in urma unei discutii aprinse avuta cu iubitul.

Inainte sa moara, Georgina si-a sunat de sapte ori prietena si i-a trimis si un mesaj cu cateva minute inainte sa moara, dar aceasta nu a raspuns deoarece avea telefonul setat pe modul silentios. "Claire, suna-ma cat de repede poti. A baut si a devenit agresiv." scria in sms. 

In seara in care s-a produs tragedia, femeia si-a lasat cei doi copii la niste prieteni si a plecat cu iubitul sau la o petrecere. De acolo, in drum spre acasa au mai facut un popas la un pub unde, conform politiei citate de The Sun, ea a comandat o portie de cipsuri, iar el doua beri.

Cand au ajuns in apartament, cei doi au inceput sa se certe, Georgina a incercat sa plece, dar partenerul ei nu a lasat-o punandu-se in fata usii. Atunci femeia s-a dus pe balcon. Conform marturiei iubitului, aceasta avea intentia de a cobori pana la etajul inferior, dar se pare ca s-a dezechilibrat si a cazut in gol. "Nu ma tenta." au fost ultimele ei cuvinte. Discutiile au pornit de la faptul ca omul bea peste masura si era somer.

Echipajul de politie venit la fata locului l-a arestat initial pe barbat, care a fost ulterior eliberat din lipsa de probe.

"Ne-am pierdut lumina ochilor nostri, era mult prea tanara ca sa moara. Era o fata foarte frumasa." a spus indurerat tatal sau, Malcom.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO