Michelle Obama, noul trendsetter de la Casa Alba

Ultima actualizare: 10-05-2012 09:06
Michelle Obama

Toata lumea asteapta cu sufletul la gura schimbarea de stil care va avea loc la Casa Alba. Mai ales ca Michelle s-a ridicat la inaltimea asteptarilor la capitolul moda, fiind proclamata de multi drept o noua Jacqueline Kennedy.


Un adevarat simbol pentru o multime de femei, Michelle va avea o sarcina grea in postura de Prima Doamna. Inainte de toate - alegerea unei rochii pentru un moment care va ramane in istorie - ceremonia de investitura. Nu-i de mirare ca stilistii si criticii de moda s-au lansat in speculatii.

Incercarea de a ghici modelul rochiei se dovedeste una dificila, mai ales ca Michelle a surprins pana acum cu alegerile sale vestimentare. A aparut in toalete indraznete si diferite de ceea ce au vazut pana acum americanii la Casa Alba.

In atentia tuturor vor fi si cele doua fetite ale cuplului prezidential. Multi cred ca ele vor purta rochite tineresti, care nu le vor ascunde varsta frageda.

Prima familie a Statelor Unite a ajuns in aceasta dimineata in capitala, dupa o calatorie de 225 de km cu trenul. In ciuda frigului, mii de sustinatori s-au adunat de-a lungul traseului, pentru a-l aclama pe Barack Obama. Acesta a ales o ruta istorica spre Casa Alba, cea pe care a parcus-o si Abraham Lincoln in 1861.

Stirileprotv.ro transmit LIVE ceremonia de investitura a lui Barack Obama.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO