Ce roluri au îndeplinit prințul George și prințesa Charlotte la nunta regală. VIDEO

Dată publicare: 19-05-2018 14:27
Dată actualizare: 28-11-2018 10:13


prințul George și prințesa Charlotte

Prințul George și prințesa Charlotte au furat, ca de obicei, toate privirile invitaților din cadrul nunții regale. Cei doi, alături de alți opt copii au sosit la nuntă în maşini clasice.

Jasper Dyer, în vârstă de 6 ani, Brian Mulroney, de 7 ani, și John Mulroney, în vârstă de 7 ani, au fost, alături de George, cavalerii de onoare, iar micuțele Florence van Cutsem, Remi Litt, Rylan Litt, Ivy Mulroney și Zalie Warren au fost domnișoare de onoare.

Palatul Kensington a anunțat, în urmă cu trei zile, că prințul George și sora sa vor face parte din rândul cavalerilor și a domnișoarelor de onoare.

George și Charlotte nu au avut emoții, având în vedere că cei doi sunt deja obișnuiți cu astfel de evenimente, ei îndeplinind roluri la fel de importante și la nunta mătușii lor, Pippa Middleton, care a avut loc în luna mai, 2017.

Potrivit unui comunicat de presă emis de Palatul Kensington, Meghan Markle a anunțat cu câteva zile în urmă că nu va avea, în suita sa, adulți, "deoarece nu poate alege dintre prietenele sale".

Viitoarea ducesă de Sussex și va fi, în schimb, înconjurată de copii, printre care se numără și băieții celei mai bune prietene, Jessica Mulroney, care au ajutat-o, ținându-i voalul.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: The Guardian


VIDEO PROTVPLUS.RO