Ce pățit șoferul unui BMW care a fost prins de 32 de radare în Marea Britanie

02-12-2020 22:36


Ce pățit șoferul unui BMW care a fost prins de 32 de radare în Marea Britanie

Un britanic va fi sancționat cu peste 100 de puncte penalizare pe permisul său auto după ce a fost prins de 32 de radare depășind viteza maximă admisă.

 

Șoferul va avea 107 puncte penalizare după ce a activat 32 de radare înainte de a fi oprit de polițiști pe autostrada M6, cu o viteză de peste 130 de kilometri pe oră, scrie Daily Mail.

Bărbatul care conducea un BMW Seria 7 alb a fost oprit lângă Stoke on Trent conducând cu 133 de kilometri pe oră într-o zonă în care viteza maximă admisă era de 96 kilometri pe oră.

Polițiștii au constatat că șoferul nu avea asigurare, iar mașina avea și două anvelope uzate.

BMW-ul a declanșat nu mai puțin de 32 de radare consecutive, pe o ceață densă.

Cele 32 de depășiri ale vitezei i-au adus 96 de puncte penalizare, la care se adaugă 3 puncte pentru că avea cauciucurile uzate și între 6 și 8 puncte pentru că nu avea asigurare.

 

”Testați vreodată un șofer pentru IQ-ul său?”

 

Utilizatorii rețelelor sociale au pus la îndoială IQ-ul șoferului și încercau să ghicească la câte puncte se va ridica penalizarea.

„Testați vreodată un șofer pentru IQ-ul său? Chiar, aveți voie să faceți asta?, a scris Jason Crisp.

„Știu cu siguranță că vor fi opriți, dar nu le pasă sau nu cred că li se va întâmpla asta”, a scris altul.

„Mai îngrijorător este pericolul pe care îl prezintă pentru utilizatorii drumurilor care respectă legea”, a mai spus un utilizator.

„Schimbați legea, astfel încât poliția să poată confisca în mod legal mașina și să o scoată la licitație, iar încasările să fie date victimelor criminalității rutiere”, a propus alt utilizator.

 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO