Ce au pățit doi tineri olandezi care au vrut să intre într-o zonă top secretă din SUA


Ultimul update: Miercuri 18 Septembrie 2019 16:15
Data publicarii: Miercuri 18 Septembrie 2019 15:27
Categorie: Stiri externe
tineri arestati

Doi tineri olandezi au fost arestați după ce au vrut să arunce o privire în Zona 51, una dintre cele mai secrete baze ale Armatei Americane, înainte să părăsească Statele Unite.

Cei doi tineri de 20 și respectiv 21 de ani au fost arestați după ce au pătruns pe teritoriul bazei secrete din Nevada,  informează CNN

Tinerii au reușit să meargă aproape 4 kilometri, după care au fost arestați. Oficialii au găsit mai multe camere video, un telefon, un laptop și o dronă în mașina unuia dintre ei.

După ce au fost arestați, pe 10 septembrie, ei și-au recunoscut vina și au afirmat că știau să citească, să scrie și să vorbească engleza și că de asemenea au văzut indicatoarele care interziceau accesul.

Inițial, tinerii au fost condamnați la un an de închisoare, însă sentința a fost suspendată și ei vor petrece trei zile în închisoare dacă plătesc o cauțiune de aproape 2.500 de dolari.

De asemenea ei au lăsat poliției și echipamentele găsite în mașină. După incident, tinerii au spus că nu au vrut să creeze probleme și că au învățat din greșelile lor.

Zona 51 este una dintre cele mai secrete baze ale Armatei Americane, situată lângă lacul sărat Groom Lake din Nevada, Statele Unite ale Americii. Scopul primar al bazei este de dezvoltare și testare a diferite avioane și arme experimentale, însă teoriile conspirației spun că în zonă au fost văzute și OZN-uri.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: CNN

VIDEO PROTVPLUS.RO