Casa groazei din Australia. Opt copii, cu varste intre 18 luni si 15 ani, descoperiti injunghiati mortal

Ultima actualizare: 22-12-2014 07:04

Cadavrele a opt copii cu varste cuprinse intre 18 luni si 15 ani si o femeie ranita au fost gasite vineri intr-o casa din Cairns, in nord-estul Australiei, a anuntat politia, iar presa scrie ca au fost injunghiati.

Pentru a doua oara in acesta saptamana, Australia este scena unei intamplari zguduitoare. 8 copii, sapte frati si un verisor, cu varste intre 18 luni si 15 ani, au fost gasiti morti in casa, intr-un oras din nord-estul tarii.

Mama celor 7 frati este ranita, dar e in stare stabila si este audiata de politisti.Premierul Tony Abbott a declarat ca tragedia ii frange inima si a cerut gasirea asasinului.

"Anchetatorii de la Cairns au anuntat ca a avut loc o crima si ca au deschis o ancheta cu privire la moartea a opt copii in aceasta (vineri) dimineata", a declarat politia australiana, relateaza Mediafax, citand AFP.

"In timpul unei cercetari la resedinta, politia a descoperit cadavre de copii cu varste cuprinse intre 18 luni si 15 ani", a adaugat aceeasi sursa.

O femeie in varsta de 34 de ani a fost gasita ranita in aceasta casa din Menoora, la zece minute de centrul Cairns, in statul Queensland (nord-est). Starea ei este stabila si era audiata de catre anchetatori, potrivit politiei.

Vara sa Lisa Thaiday a declarat ca femeia este mama copiilor. Ei au fost gasiti morti de catre fratele lor mai mare, in varsta de 20 de ani, a spus ea, citata de agentia australiana de presa.

Mai multe publicatii australiene scriu ca cei opt copii au murit dupa ce au fost injunghiati cu o arma alba. Cotidianul local Cairns Post scrie ca ar fi fost, de asemenea, sufocati. Politia nu a confirmat aceste informatii.

Localnicii au fost cutremurati sa afle motivul prezentei masive a politiei in cartier: "Sunt complet zdruncinata. Am vazut-o chiar in dimineata asta pe veranda, era cu copiii", a povestit o vecina.

Vecinii descriu familia drept una linistita, iar femeia ranita era foarte mandra de copiii ei, fata de care se purta extrem de protector. Vorbim totusi de un cartier marcat de alcoolism si violente, potrivit unor marturii.

Fara sa dea alte detalii, politistii au incercat sa linisteasca populatia, asigurand ca nu se pune problema unui criminal care umbla liber.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO