Cat are de platit un sofer dupa ce a lovit masina de lux a unui oligarh. Acesta sustine ca va trebui sa "isi vanda un organ"

Ultima actualizare: 01-07-2016 01:00
Rolls Royce

Un barbat din Rusia a avut ghinionul de a intra cu masina intr-un bolid de lux al unui oligarh rus, iar acum de bun de plata.

Conform celor de la Daily Mail, Vladislav Kantemirov se grabea si mergea cu viteza mare la o intersectie din Chelyabinsk, cand nu s-a asigurat si a intrat cu masina intr-un Rolls Royce, condus de un om de afaceri bogat din Rusia.

Accidentul a fost surprins de camerele de supraveghere din intersectie, iar pe filmare se vede cum omul de afaceri conduce cu viteza Rolls Royce-ul pe un drum cu prioritate, iar din dreapta este izbit din plin de o masina obisnuita.

Vladislav Kantemiro a recunoscut ca el a fost de vina, iar acum cauta cu disperare o solutie pentru a-l despagubi pe omul de afaceri. Soferul i-a distrus portiera din dreapta si oglind retrovizoare, iar reparatia ar costa 55.000 de lire sterline (n.r. aproxmatikv 66.000 de EURO). Din nefercirie, barbatul castiga lunar un salariu de 490 de lire sterline, o suma care nu ii permite sa acopere pagubele. Barbatul a formulat o cerere catre tribunal in care a declarat ca singurul mod prin care poate evita falimentul personal si inchisoarea este sa isi vanda un organ, altfel nu are cum sa acopere suma. Inca nu s-a stabilti exact cine cere aceasta suma, daca inusi omul de afaceri sau firma de asigurari.

La volanul masinii Rolls Royce Phantom se afla omul de afaceri Alexander Artisov, membru al guvernului local, conform informatiilor aparute in presa straina.


Intre timp, impresionati de povestea lui Kantemiro, cativa oameni inimosi vor sa-l ajute pe om sa scape de datorie si au inceput sa stranga donatii pentru a acoperi suma necesara, astfel incat acesta sa nu fie nevoit sa recurga la gestul extrem de a-si vinde un rinichi, asa cum a precizat in documentul trimis catre tribunal.

Altii spun insa ca ar trebui sa plateasca pentru greseala comisa si faptul ca a incalcat legea in trafic.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO