Carla Bruni intr-o noua biografie care nu-i face cinste: spioneaza tot

18-09-2010 00:00


Cuplul prezidential al Frantei are numai probleme, toamna asta. In timp ce presedintele Nicoas Sarkozy are pe cap expulzarile romilor si acuzatiile ca spioneaza presa, Prima Doamna a Frantei se amesteca si ea in intrigile politice.

Cel putin asa sustin autorii unei noi carti despre Carla Bruni-Sarkozy, a doua intr-o saptamana.

"Carla si Ambitiosii", o noua biografie neautorizata desigur a Carlei Bruni Sarkozy, face senzatie la Paris.

Potrivit autorilor, sotia presedintelui nu s-ar fi sfiit sa-si foloseasca influenta pentru a obtine de la politie tot soiul de informatii confidentiale, precum lista apelurilor telefonice date de la Palatul Elysee.

Mai mult, ar fi convins serviciile secrete sa monitorizeze, adica sa spioneze, persoanele pe care le suspecta ca vor sa puna bete in roate casniciei cu Nicolas Sarkozy.

In carte apar si amanunte, mai mult sau mai putin picante, din timpul intalnirilor oficiale dintre cuplul Bruni - Sarkozy si diversi demnitari straini. De exemplu, Prima Doamna a Americii, Michelle Obama, i-ar fi marturisit Carlei ca viata la Casa Alba este un "iad". De data aceasta, autorii cartii cred ca a fost vorba de o neintelegere.

Dincolo de picanterii, acuzatia potrivit careia cuplul prezindential se foloseste de serviciile secrete ca sa-si regleze problemele private, pica foarte prost pentru Carla si Nicolas. Mai ales ca zilele trecute, faimoasa publicatie Le Monde l-a acuzat pe presedinte ca ii spioneaza editorii si redactorii.

Viata si iubirile secrete ale Carlei Bruni",carte cu lansare controversata

VIDEO PROTVPLUS.RO