Carambol urias provocat de polei in Montreal. Doua autobuze si o masina de politie, intre autovehiculele implicate. VIDEO

Ultima actualizare: 09-12-2016 07:13

Strazile alunecoase din Montreal au provocat o tamponare in lant spectaculoasa, in care au fost implicate, printre altele, doua autobuze, o masina de politie, o camioneta si o masina de deszapezire.

Un martor a fost pe faza si a pornit camera mobilului filmand carambolul. Haosul a inceput in momentul in care un autobuz a fost scapat de sub control intr-o panta, pentru ca imediat sa acroseze patru autoturisme, relateaza Daily Mail.

Incidentul, inregistrat in centrul orasului, a fost observat de Kevin Clark, de la fereastra sa. Imediat dupa ce a filmat aceasta faza, un taxi a alunecat ca o sanie pe aceeasi portiune de drum si a ratat la milimetru autovehiculele implicate deja in tamponare.

Autobubul a fost acrosat apoi de o camioneta, aceasta, la randul ei, fiind izbita de un alt autobuz "furat" de gheata de pe carosabil.

Incidentul nu s-a incheiat aici; a urmat o masina de politie si un utilaj de deszapezire, ambele ajungand in acelasi carambol, dupa ce au patinat serios pe gheata.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO