Capelele din Las Vegas au fost pline în weekend. Motivul pentru care sute de cupluri au vrut să se căsătorească

Dată publicare: 05-04-2021 07:57
Dată actualizare: 05-04-2021 09:47


Pandemia a stricat planurile multor cupluri care visau o la nuntă cu fast. Dacă tot nu e cu alai, măcar să fie specială, au zis mii de tineri din Statele Unite.

În weekend-ul care tocmai a trecut, îndrăgostiți au luat cu asalt capelele din Las Vegas unde se oficiază căsătorii la minut.

Au ţinut neapărat să-şi unească destinele într-o zi cu semnificaţie aparte, care se repetă o dată la 100 de ani.

Faimoasele capele din Las Vegas au fost pline sâmbăta. Sute de cupluri au vrut să se căsătorească neapărat în luna a patra, ziua a treia, în al 21-lea an al secolului.

4, 3, 2, 1 vine o dată la 100 de ani, astfel încât cuplurile sunt foarte entuziasmate.

Ceea ce vedem aici sunt cupluri care și-au amânat nunţile în orașele lor (din cauza pandemiei), nu sunt gata să planifice o întreagă extravaganță. Au fost acolo, au făcut asta. Ei vor să facă ceva ușor.

Pentru organizatorii de nunţi "la minut" din Las Vegas, a fost o perioadă foarte aglomerată, iar telefoanele au sunat continuu.

Unii îndrăgostiţi au făcut rezervări inclusiv în urmă cu un an pentru 3 aprilie 2021. Oficialii de la biroul care eliberează certificatele de căsătorie spun că, în total, au fost eliberate peste 1.000 de certificate de căsătorie într-o zi.

Unii dintre viitorii miri au condus mii de kilometri de-a lungul Americii ca să spună "DA" în Las Vegas, la data stabilită.

Mire: ”Ea a făcut ca totul să fie mai uşor pentru mine, pentu că nu ţin minte datele. Este foarte palpitant. E o ușurare foarte mare de pe umerii mei. Asta este ceea ce își dorește de ani de zile. Și în cele din urmă am reuşit s-o facem. Cât timp ea e fericită, şi eu sunt fericit”.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO