Calugarite si dansuri lascive pentru Papi Silvio. Cum a profanat premierul italian vesmintele sfinte

Ultima actualizare: 10-06-2012 02:46
calugarita

Silvio Berlusconi continua sa tina prima pagina a ziarelor cu scandalurile sexuale al caror protagonist este. Noi amanunte au iesit la iveala in ceea ce priveste deja celebrele petreceri “bunga bunga” pe care premierul obisnuia sa le organizeze.

Una dintre invitatele lui Berlusconi la petrecerile indecente a acceptat sa vorbeasca despre ceea ce se intampla la resedinta premierului.

Fadil Imane, in varsta de 26 de ani, a povestit ca a fost invitata la una din petreceri de catre vedeta TV Emilio Fede si impresarul Leel Mora. Se pare ca acestia se ocupau de recrutarea fetelor pentru dezmaturile ce urmau sa aiba loc acasa la Silvio.

“Am mers la petrecere si acolo l-am cunoscut pe Silvio Berlusconi. Tot acolo am mai cunoscut doua tinere, Barbara Faggioli si Nicole Minetti. Cele doua s-au costumat in calugarite si au inceput sa danseze lasciv pentru Berlusconi. Apoi au ramas numai in lenjerie intima”, a povestit Fadil.

Imane a recunoscut ca a dansat si ea pentru premier, dar si ca i-a dat cateva sfaturi cu privire la niste negocieri pe care Papi Silvio urma sa le aiba cu liderul libian, Gaddafi.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO