Șapte românce, păcălite și obligate să se prostitueze în Ibiza

Dată publicare: 24-09-2017 18:02
Dată actualizare: 01-10-2017 18:28


Șapte românce au fost eliberate din sclavie de poliţia spaniolă. Tinerele erau obligate să se prostitueze pe străzile din Ibiza şi nu aveau voie să aibă legături cu persoane din afară organizaţiei mafiote.

În cazul în care se întâmplă totuşi asta, puteau fi răscumpărate pentru 15 mii de euro. Femeile ar fi fost păcălite în ţară de bărbaţi binevoitori care le promiteau căsătoria, plus un voiaj în Spania ori, după caz, un loc decent de muncă.

În momentul în care ajungeau la destinaţie, erau însă preluate de alţi membri ai reţelei şi exploatate zile în şir. Aveau paznici care la rândul lor se prostituau pentru a monitoriza în detaliu toate încasările.

Cele care nu se supuneau regulilor dure erau trimise acasă, unde rămâneau sechestrate. De altfel, potrivit poliţiei spaniole, 5 dintre victime au fost eliberate din România. Pe de altă parte, 3 dintre exploatatori au fost reţinuţi, iar pe numele altor 6 au fost emise mandate europene.

Spaniolii au găsit la nişte adrese din Ibiza inclusiv bilete de avion cu numele unor fete care nu ştiau care avea să fie misiunea lor acolo.


VIDEO PROTVPLUS.RO