Burgerul cu carne de nutrie, la mare cautare in Rusia. Cat costa o portie la un restaurant din Moscova
In restaurantele din Rusia, carnea de nutrie si-a castigat un loc de cinste in meniuri. Burgerul care contine carnea rozatoarei este la mare cautare si, spune proprietarul unui astfel de local, preparatul este bogat in nutrienti.
Gurmanzii dornici de noutati s-au inghesuit pentru a incerca noul preparat ce le-a starnit curiozitatea. Chifteaua din carne de nutrie vine intr-o chifla pufoasa, alaturi de mirodenii si muraturi. Pentru multi ar parea ciudat sa aiba in farfurie carne de rozatoare, insa bucatarii au si o explicatie pentru acest produs.
Clientii restaurantelor care au deja in meniu carnea de nutrie au asemanat gustul acesteia cu o combinatie intre cea de porc si cea de curcan.
In acest local din centrul Moscovei se gatesc mai multe preparate cu nutrie, inclusiv hot dog ori sarmale. In plus, zona este cunoscuta pentru ritmul alarmant in care se inmultesc nutriile. Iar in fermele de la tara sunt usor de crescut.
"Regiunea Krasnodar este lider in cresterea de nutrii printre tarile sovietice. Din acest motiv este important ca restaurantul nostru sa aiba in meniu carne de nutrie."
Un astfel de burger se vinde in Moscova cu opt dolari si jumatate.