Blocul prăbușit la Istanbul. Bilanțul morților a crescut la 21


Ultimul update: Duminica 10 Februarie 2019 13:40
Data publicarii: Duminica 10 Februarie 2019 13:22
Categorie: Stiri externe

Bilanțul morților din Istanbul, unde o clădire cu 8 etaje s-a prăbușit, urcat la 21. Alte 14 persoane au fost rănite, potrivit ministrului de Interne Suleyman Soylu.

 

Clădirea rezidenţială, situată în cartierul Kartal din partea asiatică a oraşului, s-a prăbuşit miercuri. Nu a fost imediat clară cauza prăbuşirii clădirii, potrivit Demiroren, citat de Agerpres.

„În jur de 35 de persoane se aflau în clădire potrivit informaţiilor pe care le-am primit. Douăzeci şi unu de cadavre au fost scoase din moloz, inclusiv o persoană de origine central-asiatică", a declarat Soylu sâmbătă noapte.

Patruzeci de apartamente erau înregistrate acolo, dar ultimele trei etaje ale clădirii au fost construite ilegal, a precizat guvernatorul oraşului, Ali Yerlikaya. Un atelier de textile funcţiona de asemenea fără licenţă la intrare.

Şapte clădiri din apropiere au fost evacuate joi din motive de securitate, în timp ce procurorii din Istanbul efectuau o investigaţie asupra cauzelor incidentului.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Noul bilanț al morților, după ce un bloc s-a prăbușit în Istanbul
Momentul în care un bloc de 8 etaje se prăbușește în Istanbul. Bilanțul victimelor
Bloc cu opt etaje, prăbușit în Istanbul. Zeci de persoane sunt prinse sub dărâmături. VIDEO
VIDEO PROTVPLUS.RO