Bateristul trupei AC/DC, Phil Rudd, este acuzat de tentativa de crima. Artistul ar fi incercat sa angajeze un asasin

06-11-2014 08:37
Sursa: Blabbermouth.net


Bateristul trupei AC/DC, Phil Rudd, a fost acuzat de tentativa de crima de un tribunal din Noua Zeelanda. De asemenea, artistul este acuzat si de posesie de canabis si metamfetamina, precum si de proliferarea unor amenintari cu moartea.

Conform BBC News, locuinta lui Rudd din Tauranga, Noua Zeelanda, a fost perchezitionata de politisti, joi dimineata (6 noiembrie). Bateristul formatiei AC/DC a fost eliberat pe cautiune, dupa ce a aparut in fata tribunalului din Tauranga. El nu are voie sa intre in contact cu nimeni dintre persoanele implicate in acest caz de tentativa de crima. Presa locala, citata de BBC, afirma ca el ar fi incercat sa angajeze un asasin, care sa ucida 2 barbati.

Conform legilor din Noua Zeelanda, incercarea de a planifica o crima se pedepseste cu pana la maxim 10 ani de inchisoare. Potrivit website-ului Blabbermouth.net, procesul artistului va incepe pe 27 noiembrie.

Phil Rudd a lipsit de la evenimentele de pe 3 si 4 octombrie ale trupei AC/DC, care si-a lansat 2 noi single-uri si a inceput filmarile pentru videoclipuri la "Play Ball" si "Rock Or Bust". El a fost inlocuit de tobosarul Bob Richards (care a mai cantat cu trupa Shogun si cu chitaristul Adrian Smith, ex-Iron Maiden), iar solistul vocal Brian Johnson a declarat fanilor ca Rudd nu a putut veni din cauza unor "probleme urgente de familie".

Albumul solo al lui Phil, "Head job", a fost lansat pe 29 august 2014. El a intrat in trupa AC/DC in 1974, a fost dat afara in 1983 si a revenit in formatie 10 ani mai tarziu, in 1993.

Noul album al trupei AC/DC va fi lansat pe 2 decembrie 2014, fiind primul disc fara chitaristul Malcolm Young, care sufera de dementa. El a fost inlocuit cu nepotul sau, Stevie Young.

VIDEO PROTVPLUS.RO