Barack Obama, huiduit la receptia oferita pentru comunitatea gay. Reactia presedintelui a starnit aplauze: VIDEO

Ultima actualizare: 28-06-2015 07:01
Barack Obama - stiri

Nu faci scandal cand esti musafir si, mai ales, nu ofensezi gazda! Sunt reguli elementare de buna crestere, de la care nici Barack Obama nu ingaduie abatere.

La o receptie oferita pentru comunitatea homosexualilor si lesbienelor, discursul presedintelui a fost perturbat de un oaspete pe care, pana la urma, gazda n-a ezitat sa-l dea afara.

Barack Obama a oferit o receptie la Casa Alba ca sa celebreze schimbarea de atitudine fatza de minoritatile sexuale, sesizata in ultimii ani. Insa, pentru unii nu e niciodata destul de mult ori de repede. Un invitat a protestat, jenant de insistent, impotriva deportarii imigrantilor ilegali apartinand minoritatilor sexuale.

Barack Obama, presedintele SUA: "Stai putin, stai o secunda! Stii ceva... Nu, nu, nu! Nu se face asa ceva! Asculta, esti la mine acasa! Nu, nu! Sa-ti fie rusine!"

Vazand ca oaspetele recalcitrant nu intelege cand i se bate obrazul, presedintele n-a ezitat sa ceara evacuarea acestuia.

Barack Obama, presedintele SUA: "Il puteti conduce afara pe acest om, va rog?"

Desi momentul a fost neplacut, Barack Obama a incercat sa destinda atmosfera cu glume.

Barack Obama, presedintele SUA: "Ca regula generala, n-am o promblema cu cateva huiduieli, dar nu cand sunt acasa la mine."

L-a ajutat si solidaritatea afisata de ceilalti invitati.

Barack Obama, presedintele SUA: "Cand am ajuns eu presedinte, casatoriile intre persoane de acelasi sex erau legale in doar 2 state. Astazi, sunt legale in 37 de state si districtul Columbia. Dar stim cu totii ca persoane transsexuale inca se confrunta cu violente, abuzuri si saracie, in SUA si in intreaga lume".

Public: "Te iubim. Noi, transsexualii, te iubim!
Barack Obama, presedintele SUA: "Ei, la o asa intrerupere n-o sa fac niciodata nazuri!"

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO