Autoritatile din Manchester nu vor sa il ingroape sau sa il incinereze pe teroristul Abedi, care a ucis 22 de oameni


Ultimul update: Sambata 03 Iunie 2017 07:08
Data publicarii: Miercuri 31 Mai 2017 14:51
Categorie: Stiri externe
Salman Abedi

Administratiile locale si serviciile funerare refuza sa aiba de-a face cu corpul lui Salman Abedi, care este tinut intr-o morga din afara orasului Manchester.

Surse citate de Daily Mail au declarat ca autoritatile britanice vor face "tot ce le sta in putere" pentru ca teroristul sa nu fie ingropat, incinerat sau lasat sa se odihneasca in pace in Manchester.

Aceasta decizie vine la cateva saptamani dupa ce administratiile publice din Marea Britanie au refuzat sa aiba de-a face cu ramasitele lui Ian Brady, autorul crimelor din Moors, care a dorit ca dupa moartea sa cenusa sa ii fie imprastiata in orasul sau, Glasgow.

"La fel ca in cazul lui Ian Brady, orice efort este sa ne asiguram ca nu exista nicio sansa ca Abedi sa fie inmormantat sau incinerat in marele Manchester", a declarat o sursa pentru Manchester Evening News.

In prezent, corpul neinsufletit al lui Abedi se presupune ca este proprietatea medicului legist, care va lua decizia finala in privinta acestui caz.

Trupul sau nu a fost tinut niciodata in acelasi loc cu cele 22 de vitime ale sale, a mai spus sursa respectiva, care a tinut sa ramana anonima. Familia lui Abedi nu poate intra in posesia corpului, deoarece atata parintii Ramadan si Samia, precum si fratele mai mic Hashem, sunt in Libia.

In schimb, fratele mai mare, Ismail, in varsta de 24 de ani, se afla in custodia autoritatilor din Manchester.

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO