Au pus laxative în fursecurile pentru câțiva protestatari. Cum s-au dat de gol

14-04-2019 07:33


Doi tineri americani au ajuns după gratii pentru că au vrut să le ofere unor protestatari fursecuri cu laxative. Cei doi au vrut să se răzbune pentru că manifestanții făceau gălăgie chiar peste drum de casa lor.

Poliția nu a ”gustat” farsa și i-a arestat pe glumeți. Șansele să scape basma curată sunt aproape infime: cei doi au transmis în direct pe Facebook în timp ce găteau prăjiturile cu laxativ.

”O să fim modești și o să le oferim fursecuri cu laxative.
Cinci miligrame de fiecare, e un laxativ ușor. O să-și facă încetișor simțită prezența
”, au spus ei.

Cei doi tineri au pus la punct planul nemulţumiţi de profesorii de la o școală din apropiere, care protestau de trei săptămâni chiar peste drum de casa lor. Mulți şoferi claxonau în semn de susținere față de protestatari, spre nemulțumirea celor doi.

Ca să se răzbune, cei doi tineri au gătit fursecuri în compoziția cărora au adăugat laxativ și au pus pe altcineva să le ofere protestatarilor. Dar nu s-au mulțumit doar cu asta.

A făcut și amenințări mai serioase, spunând cum va merge acolo și-i va împușca pe unii dintre protestatari”, spune un martor.

Polițiștii au găsit live-ul pe Facebook și i-au arestat pe cei doi, iar profesorii protestatari au fost înștiințați la timp să stea departe de fursecurile suspecte.

”Mulți dintre copiii noștri merg la această școală și vin să-și ia câte ceva de mâncare după școală. Unul dintre copiii noștri ar fi putut mânca unul dintre fursecuri. E înfricoșător, s-ar fi putut îmbolnăvi”, spune un părinte.

Farsa îi va costa scump pe cei doi tineri - trebuie să plătească o cauțiune de 1 milion de dolari doar ca să fie cercetați în libertate.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO