Atac in Germania, dupa ce un barbat a deschis focul intr-un salon de coafura si a luat o ostatica. Supectul, descoperit mort

Ultima actualizare: 21-10-2016 07:08
atac armat

Incidente in orasul german Dueren, in vestul Germaniei.

Un barbat suspectat de a fi autorul unui atac armat comis marti in orasul Dueren din vestul Germaniei a fost gasit mort de fortele speciale ale politiei, care au salvat de asemenea o femeie ranita despre care se crede ca a fost luata ostatica, a anuntat o purtatoare de cuvant a politiei, informeaza Reuters, citat de Agerpres.

Politia a blocat drumurile care duc spre centrul orasului dupa ce au fost anuntate focuri de arma trase, potrivit mass-media locale, intr-un salon de coafura.

Germania este in stare de alerta ridicata dupa un val de atacuri in aceasta vara, dintre care doua revendicate de gruparea terorista Stat Islamic.

"Fortele speciale ale politiei au gasit cadavrul unui barbat care a fost grav ranit si mai tarziu a murit din cauza ranilor. Ele au gasit de asemenea o femeie ranita care ar fi putut fi ostatica sa", potrivit purtatoarei de cuvant, conform Russia Today.

Ea a refuzat sa spuna daca barbatul s-a sinucis sau a fost impuscat de politie. Biroul procurorului local, care a preluat acest caz, nu a putut fi contactat pentru comentarii.


Potrivit ziarului Aachener Nachrichten, citat de Reuters, barbatul a intrat in salonul de coafura, a chemat o femeie si a tras mai multe focuri de arma. Apoi el s-a ascuns in cladirea unde se afla salonul, luand cu el femeia
 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO