Asa arata secretara celui mai sarac presedinte din lume. Sarac, dar fericit

Ultima actualizare: 26-01-2014 07:06
Jose Mujica presedintele Uruguayului

Jose Mujica, presedintele Uruguayului, are bunul renume de “cel mai sarac sef de stat din lume”. Explicatia pentru saracia lui ar putea fi insa alta decat va asteptati: e sarac fiindca arunca banii pe secretare.

 Presa din Uruguay a descoperit de curand cum arata secretara “celui mai sarac presedinte din lume” iar imaginile au facut rapid inconjurul lumii. Fiindca e vorba de Fabiana Leis, actrita si fotomodel.

La 33 de ani, Fabiana Leis, pe care o gasiti pe net mai mult pozand in costum de baie – sau chiar si fara costumd e baie, daca va straduiti un pic – face nota discordanta cu sobrul presedinte Mujica, a carui “secretara credincioasa” este, potrivit cotidianului spaniol ABC. Ea spune ca insa are o profunda admiratie pentru acesta, desi Mujica e si batran (78 de ani) si sarac – isi doneaza 90% din salariu organizatiilor caritabile si toata averea lui e o mica ferma.

Intrebata de ce a avut nevoie de aceasta slujba, fostul manechin a avut un raspuns prompt: “Nu se poate trai din arta in Uruguay”. De altfel, ea nu lucreaza de ieri – de azi pentru Presedintia acestei tari, ci tocmai din 2002, cand a fost angajata la biblioteca prezidentiala. Intre timp, a promovat si a devenit secretara personala a sefului statului, dar in paralel a facut cariera si in modelling si actorie.

In Uruguay, Fabiana Leis este aproape la fel de cunoscuta ca presedintele Mujica, mai ales printre camionagii si soferi. Si asta pentru ca in 2011 a fost “fata Feyvi”, adica fata care aparea dezbracata in calendarele impartite gratuit de cel mai mare distribuitor de piese auto din Uruguay. Asa ca presa de aici sustine ca poza ei poate fi gasita in cabina aproape oricarui TIR din tara.

Citeste și...
Parteneri