Are 70 de ani, dar arata ca la 20. Doctorul care risca totul pentru "tinerete fara batranete"

09-03-2012 17:10


Dr Life

De la gat in sus are 70 de ani. De la gat in jos are fizicul unui culturist de 20 de ani. Asa arata doctorul Jeffrey Life in realitate, desi la prima impresie ai putea sa juri ca e o imagine produsa in Photoshop.

Viata doctorului Life s-a schimbat serios la 60 de ani, cand a inceput sa ia fitness-ul in serios. Pana atunci, era supraponderal, aproape diabetic si cu nervii la pamant. Revista Muscle Media Magazine i-a oferit o provocare aparte. A trimis o poza la inceputul unui program de 12 saptamani, asa cum cerea concursul din revista, si a inceput sa se antreneze.

La 42 de ani le da clasa pustoaicelor! A slabit 32 de kilograme si arata incredibil in rochie mulata de piele

Dupa 3 luni, slabise peste 10 kilograme si scapase de multa grasime din corpul sau. La 64 de ani, corpul n-a mai putut sustine musculatura si a inceput sa "intre la apa". Vinovata, andropauza, adica o scadere constanta a nivelului de testosteron.

Pentru a-si recapata corpul tanar si bine definit, Doctorul Life ia de peste 9 ani de zile doze regulate de testosteron si hormoni de crestere. Alaturi, evident, de un regim de exercitii foarte strict. Timp de 6 zile, doctorul face exercitii cardio, ridica greutati, face Pilates si ia parte la exercitii de arte martiale. Dieta pe care o tine face ca rezultatul sa para prelucrat pe calculator, desi este cat se poate de real.

Riscul pe care si-l asuma e urias. Terapiile pe care le urmeaza duc la marirea prostatei si cresc riscul de diabet si cancer. Doctorii de top considera ca a incerca sa schimbi procesul de imbatranire este o manevra lipsita de logica si de prudenta.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO