Apocalipsa naturii, VIDEO. Tornadele care ridica in aer camioane si remorci, ca pe niste hartii

Dată publicare: 04-04-2012 11:11
Dată actualizare: 22-10-2012 11:37


Apocalipsa naturii. Tornadele care ridica in aer c...
Apocalipsa naturii, VIDEO. Tornadele care ridica i...

Marti, orasul american Dallas a fost lovit de doua tornade atat de puternice, incat unele zone arata acum ca dupa un razboi cu bombe nucleare. Posturile TV locale au aratat imagini cu autocare, camioane si vagoane de tren ridicate de la sol de uragane.

Vartejurile au fost atat de puternice incat au rasturnat camioane grele, dupa cum se vede in imaginile surprinse de o televiziune locala. Zeci de case au ramas fara acoperisuri, uneori cu un al doilea etaj spulberat dupa trecerea tornadei.

Aeroportul international din Dallas, unul dintre cele mai aglomerate ale lumii, a anulat zborurile. Din precautie, pasagerii aflati in interiorul terminalelor au fost mutati departe de geamurile de sticla.

Mii de locuinte au ramas fara curent electric, dupa ruperea liniilor de inalta tensiune sau avarii la transformatoare.

"Doua tornade afecteaza in prezent zona Dallas-Fort Worth. Adapostiti-va!", anuntau serviciile meteo americane pe paginile lor de Internet.

Posturile de televiziune locale au prezentat imagini cu autocare, camioane si vagoane de tren ridicate de pe sol de catre tornade. Cateva dintre acestea au fost aruncate pe camp, altele pe strazi.

Potrivit Washington Post, nicio persoana nu a murit, insa aproximativ 20 de oameni au fost raniti.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO