Anonymous si-a facut propriul partid si vrea sa distruga sistemul global politic. Amenintarea facuta de hackeri. VIDEO

Ultima actualizare: 25-06-2016 07:24
Anonymous

Grupul Anonymous a anuntat ca si-a lansat propriul partid politic, Humanity Party (THumP) si intentioneaza "sa distruga sistemul politic mondial si sa restaureze o noua ordine, sub semnul pacii".

Hackerii de la Anonymous au lansat un video in care au facut anuntul si in care mentioneaza ca nu intentioneaza sa foloseasca tactici de intimidare si de instaurare a fricii, asa cum o fac actualele partide politice, care nu au avut niciodata interesul de a "uni omenirea", relateaza Metro.

Acestia continua si spun ca partidul lor este, de fapt, "o retea internationala" care nu are inca o filosofie sau un scop definit. Cu toate astea, THumP isi doreste sa fondeze un "guvern al lumii", cu o noua constitutie care sa garanteze si sa asigure respectarea drepturilor omului.

"Aceste drepturi ale omului includ cele cinci necesitati de baza pentru a trai: nevoia de hrana si apa, siguranta, haine de baza, asigurare medicala si servicii medicale, educatie".

Cei de la Anonymous vor sa introduca un plan prin care sa "unifice agendele politice capitaliste si socialiste".

"Marile religii ale acestei lumi au fost, sunt si vor fi mereu cauza acestor boli sociale" au mai spus acestia in mesajul lor.

Partidul lor va fi sustinut si isi va atrage membri cu ajutorul internetului si retelelor de socializare.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO