Amenintare cu bomba la bordul a trei avioane. Cursele transportau peste 680 de oameni

Ultima actualizare: 20-03-2016 07:13
avion

Cel putin trei zboruri dinspre capitala Indiei au fost tintele unor amenintari cu bomba intr-un interval de 24 de ore, relateaza joi DPA, citand presa indiana.

Toti pasagerii si membrii echipajului unui zbor al companiei Nepal Airlines cu destinatia Kathmandu, precum si cei ai unui zbor Air India cu destinatia Bhubaneswar (estul Indiei) au fost evacuati joi in urma anunturilor privind prezenta unor bombe la bordul aeronavelor respective, potrivit canalului de stiri NDTV. Potrivit sursei citate la bordul celor 3 curse se aflau peste 680 de persoane

Avioanele au decolat cu o intarziere de cateva ore dupa ce personalul de securitate a verificat aparatele de zbor, pasagerii, membrii echipajelor si bagajele.

Un caz similar de amenintare s-a inregistrat miercuri, cand un avion al companiei Air India care decolase de la New Delhi a fost nevoit sa aterizeze de urgenta pe aeroportul Suvarnabhumi din capitala thailandeza Bangkok.

In 2015, in India au avut loc cinci cazuri de aterizare de urgenta din cauza amenintarilor privind iminenta unor atacuri cu bomba la bordul avioanelor, conform informatiilor date publicitatii de Ministerul Aviatiei Civile indian. Toate zborurile implicate erau internationale, iar in patru cazuri avioanele au aterizat de urgenta la New Delhi.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO