Alerta de securitate in Franta, in ziua alegerilor prezidentiale. Esplanada din fata Muzeului Luvru, evacuata. VIDEO


Ultimul update: Miercuri 10 Mai 2017 07:22
Data publicarii: Duminica 07 Mai 2017 14:46
Categorie: Stiri externe
Luvru

Politia franceza a evacuat duminica, in ziua alegerilor prezidentiale, esplanada din fata Muzeului Luvru, din motive de securitate.

UPDATE 16:01 Verificarile de securitate de la Luvru s-au incheiat, la fel ca si operatiunea de evacuare a Esplanadei si a centrului de presa, a anuntat Prefectura Politiei din Paris, citata de Le Figaro.
 

Prefectura de Politie din Paris a anuntat pe Twitter ca evacuarea Esplanadei Luvrului tine de “simple verificari in curs desfasurate ca masuri de precautie”.

Imagini de la fata locului arata politia izoland zona cu banda, in timp ce oamenii erau indepartati de muzeul faimos, scrie Washington Post.

Presa locala afirma ca un caine politist ar fi gasit un pachet suspect in zona, dar informatia nu a fost confirmata deocamdata.

Potrivit Associated Press, curtea evacuata este locul unde Emmanuel Macron si echipa sa intentioneaza sa sarbatoreasca o eventuala victorie.

Reprezentantii candidatului de centru a anuntat ca esplanada a fost evacuata ca masura de precautie, fara a preciza natura amenintarii.

 

Sursa: News.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO