Afacerea momentului în Germania: ''drive-in" pentru hârtie igienică. ''Iau și pentru vecina"

Dată publicare: 06-04-2020 07:58
Dată actualizare: 06-04-2020 09:47


Unul dintre cele mai căutate produse ale momentului - hârtia igienică, le pune la încercare imaginația multor antreprenori.

Am văzut, de pildă, prăjituri sau buchete de flori inspirate de situația actuală. Dar, mai nou, există un "drive-in" pentru această marfă atât de râvnită.

Cu alte cuvinte, îți poți cumpăra hârtia igienică fără să cobori din mașină.

Aşa îşi cumpără, mai nou, hârtia igienică mulţi dintre cei care locuiesc în Dornburg. Proprietarul acestui magazin vindea iniţial articole de grădinărit. Dar cum în această perioadă este o cerere uriaşă de hârtie igienică, bărbatul s-a adaptat. Iar clienţii nu au întârziat să apară.

Client: "Mi-am luat special o zi liberă doar ca să vin aici. Trebuie să iau și pentru vecina mea. Nu mai are hârtie igienică de trei săptămâni."

Localnicii spun că şi pretzul produsului este avantajos - cinci euro pentru 16 role de hârtie igienică.

Andreas Hofmann, manager de magazin: "Din cauza situației actuale, avem o limită de clienți în interiorul magazinului. Dacă e să vindem hârtia igienică în interiorul magazinului, ar trebui să îl închidem după cinci minute, apoi să îl deschidem din nou, pentru a reduce numărul de clienți. Acesta este motivul pentru care am avut ideea să vindem hârtia igienică afară prin această modalitate de tip "drive-in".''

Potrivit regulilor impuse de autorităţile din Germania, în interiorul unui magazin nu au voie mai mult de zece persoane în acelaşi timp. Dar acum, în acest loc, culoarele dintre rafuri sunt mai mult goale şi toată agitaţia s-a mutat afară.

Fiecare client poate cumpăra maximum două pachete de hârtie igienică.


VIDEO PROTVPLUS.RO